Sunday, 8 December 2013

~ My Historical Day ~

whhoooooaaaaa....
lama sangat tak update blog ni...
sunyi sepi blog aku neh... 
Almost 1 year x update...
Hari ni ada ilham plak nak update...
Nak tahu pasal apa?? haaa...
cer korang teka....
Ok la aku bagitahu...
31st November 2013 adalah hari konvokesyen aku..
selepas 3 tahun perah otak kat
Kolej Poly-Tech Mara Kuala Lumpur
finally I'm graduated..... 
BSc (Hons) Business Information Technology With Accounting 

#my beloved mum#


#my family#


#Its me!!!!!!!!!!#




Friday, 21 December 2012

:::Kami Buddies:: "Takkan Terpisah"

hi semua....
dah lame  x update....
Macam-macam jadi selama x update blog ni...
busy sebagai seorang pelajar terutamanya...
Hari ni saya cuma nak bercerita tentang apa yang
berlaku dalam kehidupan seharian...
Nak memperkenalkan sahabat2 saya...
yang paling saya kasihi dan sayangi.....












Thanks a lot to Ida, Myra n Mia
coz being my buddies....




Monday, 12 November 2012

blog ku sepi tanpa update



hi semua......
korang sihat tak?? harap-harap sihat la ya...
 fuhhhh.....
dah lama sangat tak update blog ni....
rasanya dah lebih sebulan kot....
macam ni la part time blogger ni......
kadang-kadang jer dapat update blog....
tambah-tambah sebelum ni banyak sangat assignment nak kena buat...
hehhee.... hari ni macam ada mood nak update....
tapi apa nak citer ya???
haissshhh...cam  x ada idea la plak...
hahahaha....
eh.... hari ni hari Deepavali laaa......
HAPPY DEEPAVALI pada sapa-sapa yang sambut...
tapi aku x ada la plak kawan berbangsa india....
Anyway... selamat beraya dan menjamu selera ya....
ok lah.....
dah x ada idea....
bye...........




Friday, 5 October 2012

~Orang Baru~




Alhamdulillah.......
bertambah lagi orang baru dalam rumah kami....
eh eh..... lupa nak cakap...
 x de sapa2 yang bersalin pun...
bertambah lagi housemate kami....
tu jerrrrr.....
tiba2 lak ingat aku yang beranak kan....
kahwin pun belum lagi.......
hahahahahaha.....

lawa ke x??? 
tu korang kena tengok sendiri lah yer..... 
ade jer gambar dia kat bawah tu haaaa....


ekekekekekke....
cantik kan yang tudung oren tuh.....
harharharhar....
haaaa... yang sebelah aku tu lah housemate baru aku...
MIA ALYA name dia...

so to Mia...... (mia la sgt kan)
welcome to the club......
heheheehehhhe







Thursday, 4 October 2012

~Busy + Malas~ new look again!!!



Lamanya x update blog kesayangan aku neh....
sampai kawan2 aku buat permintaan suruh uodate blog....
sorry ye kawan2 sayang....
saya ni part time blogger.... heheehheh
ade mase nya busy....
ade masa malas.....
so kena ikut mood la jugak kan......
dalam malas2 tu aku sempat la jugak
upgrade lagi blog aku neh.....
so berwajah baru lagi sekali bloh aku nii....
hihhiiihhi....
aku sendiri boring ngan blog aku 
apatah lagi korang kan....
jenguk pun x sudi....
harharharharhar......

oooppppppsss.....
ade yang terase ker??
maaf la ya.....
hehhehehe....
peace!!!!