Friday, 5 October 2012

~Orang Baru~




Alhamdulillah.......
bertambah lagi orang baru dalam rumah kami....
eh eh..... lupa nak cakap...
 x de sapa2 yang bersalin pun...
bertambah lagi housemate kami....
tu jerrrrr.....
tiba2 lak ingat aku yang beranak kan....
kahwin pun belum lagi.......
hahahahahaha.....

lawa ke x??? 
tu korang kena tengok sendiri lah yer..... 
ade jer gambar dia kat bawah tu haaaa....


ekekekekekke....
cantik kan yang tudung oren tuh.....
harharharhar....
haaaa... yang sebelah aku tu lah housemate baru aku...
MIA ALYA name dia...

so to Mia...... (mia la sgt kan)
welcome to the club......
heheheehehhhe







Thursday, 4 October 2012

~Busy + Malas~ new look again!!!



Lamanya x update blog kesayangan aku neh....
sampai kawan2 aku buat permintaan suruh uodate blog....
sorry ye kawan2 sayang....
saya ni part time blogger.... heheehheh
ade mase nya busy....
ade masa malas.....
so kena ikut mood la jugak kan......
dalam malas2 tu aku sempat la jugak
upgrade lagi blog aku neh.....
so berwajah baru lagi sekali bloh aku nii....
hihhiiihhi....
aku sendiri boring ngan blog aku 
apatah lagi korang kan....
jenguk pun x sudi....
harharharharhar......

oooppppppsss.....
ade yang terase ker??
maaf la ya.....
hehhehehe....
peace!!!!