Wednesday, 13 June 2012

~My BFF~


haaaaaa..... meh nak cite....
 ni laaaa BFF aku..... IDA nama dia.... 
aku kenal dia sejak semester pertama aku  bergelar pelajar.... heeeee... 
nk cita apa ye? aku suka kawan dengan dia... 
dia seorang yang sabar dan baik hati... 
banyak lagi keistimewaan dia.. 
sebab tu aku suka kawan dengan dia.... 
comel kan? nak no phone dia? 
mintak sendiri la kat dia... hahahhahaha..... 





lama x update

huhuhu..... lame nya aku x update blog nehh... haihhhh... maklumlahh buzy dgn final exam tuk year 2 nih.... waaaa... mcm2 perasaan ade ngn exam ni... nk demam ade.... housemates aku suma dh demam.... subject database aku rase result atas pagar... yg paling aku tkut result akaun....waaaa.... ya allah.. jgn kena reseat sudaaaaa........amin... mudah mudahan ade rezeki aku...... penat sgt hari ni, x tido semalaman study... hahahahha... first time aku study x tido.. kahkahkahkah...... semoga result aku ok dan suma pass.. amin.....