Wednesday, 12 September 2012

~Berwajah Baru~

hai semua.......
Kali ni blog aku telah bertukar wajah....
Di atas nasihat dan komen-komen yang bernas
dari kawan2 aku yg tersayang, 
maka jadilah blog yang sekarang ni...
sebelum ni warna purple
sekarang berwarna hitam putih lak.....
Harap korang suka singgah dan jenguk2 blog aku
yang biase2 je ni.....
Lau ada yg x berkenan nanti, 
sila komen ya...
 terima kasih di atas sokongan anda....
Saya menghargai nya...




Saturday, 8 September 2012

~My Big Family~

setelah sekian lama baru hari ni dapat tunjuk kat korang
keluarga aku yang besar tuu.... 
dapat tunjuk pun sebab ni adalah gambar raya tahun ni...
semua balik beraya tahun ni...
dapat la kami abadikan kenangan ni......
seronok sangat raya hari tu
sebab meriah dan ceria dengan gelagat anak2 buah aku yang ramai tu....
dah boleh buat satu team bola dah....

ni adalah keluarga abg aku yg ke 5


ni family abg aku yg ke 2


ni lak adalah kami yg belum kahwin lagi..
aku dan kakak aku...



haaa.. ni lah kami2 yg still single.....
depan kami tu aku tu adlah mak dan adik aku yg tersayang...


ni lak akak aku dan husband dia...
still lagi berdua diorang neh....


haaaa.... ta daaaa...
ni lah team bola sepak....
hahahaha.... ni lah anak2 buah aku 
yg  seramai 10 orang....
semua lelaki.... pening kepala aku nak layan karenah dorang ni....
bila nak dapat anak buah perempuan niii...


ni lak keluarga abg aku yg ke 3


abg aku yg pertama dan keluarga nya...


gambar aku dengan mak, kakak2 dan akak2 ipar aku...


gambar abg2, abg ipar dan adik aku..





tu dia.... ni lahhh keluarga aku.....
huhuhu.. ramai kan....

p/s sayang semua.....  peace





~Zaman Muda Dulu~

Disebabkan hari ni aku x ada keje
sangat bosan  berada di rumah,
banyak lah idea aku yang tertangguh sebelum ni nak story mory 
kat korang aku update hari ni.. hehehe
Ceritanya...... 
biarlah gambar yg mencerita kan segalanya... 
hahahaha..
Cerita zaman aku sekolah dulu.....

haaaa.... ni lah kawan2 baik aku.... Best Friend Forever gitu......
(belakang - dari kiri : yati, dinul, husna, amalina)
(depan - dari kiri : aku, ros, dayat)



bersama cikgu kesayangan kami.... cikgu Noreha 


haaa... chak.... cer cari mana satu aku??
gambar2 kat atas ni adalah gambar sewaktu aku di
tingkatan 6 dulu...

jeng..jeng..jeng....


gambar ni plak adalah kawan2 baik aku masa tingkatan 3
dulu.... (belakang : dari kiri - mek ja, aku dan siti nur dhuha..
depan : dari kiri - ain, kak da dan mek na)

korang kenal x novelis yg sedang meningkat naik sekarang siti nur dhuha ahmad??
haaa..... dia lah tuh kat sebelah aku tuu....
bangga aku dengan dia...
tu memang cita2 dia dari zaman sekolah lagi.... 
minat giler ngan novel... 
selalu aku pinjam novel dia..
 hahaha... 
agak2 dia ingat lagi x kat aku??
huwahuwahuwaa.....



haa... gambar ni plak adalah masa aku tingkatan 5..
dorang ni lah best friend aku..... (yg belakang : dari kiri - Khuzaimah, Fizah
 depan lak : dari kiri - amalina dan ayuni)


pelik x?? lain umur lain2 plak Best Friend aku kannn...
biasalah kan....
aku kan ramai kawan....
huhuhuhuuhu.....

p/s korang selalu di hati ku..... rindu korang semua sangat2... 
lama giler tidak bersua muka..
harap suatu hari nanti ada rezeki untuk berjumpa...




~Setelah Sekian Lama Tidak Update~

waaaa...... lama giler aku x update blog neh..
Maklumlahh... last update masa puasa
so x da keje nak buat kan...
Tapi dkat beberapa hari sebelum raya
aku mulai sibuk jerr memanjang...
Sibuk buat persiapan raya bagai kan...
So hari ni jer aku boring dan x da keje nak buat lalu terus aku update...
kalau nak di fikirkan macam2 aku nak update
tapi terbantut niat tu....
Maka akan bermula lah kembali hidup aku
sebagai pelajar...
2 hari lepas aku adalah hari pendaftaran nya...
makkk aiiii..... kepala aku pening fenim...
awal2 lagi kena start fikir psal FYP (final year project)
apa aku nak buat? tajuk apa? belum ada idea lagi...
tapi minggu ni dah nak kena hantar tajuk...
tambah aku berserabut....
semoga Allah membantu aku dan kawan2 ku menyiapkan 
FYP...
terima kasih juga di atas sokongan anda.... 
doakan saya yer...